• Om meg

  40 år gammel dame fra Skien, Telemark, som har måttet hive seg rundt og drive med ´ting hun ikke kan`. For å kjempe for våre barns liv og helse, blant annet. Dette gjøres i form av å hjemmeundervise sønnene våre, i barneskole-alder (grunnet deres tydelige symptomer på el-overfølsomhet og som reaksjon på læreplaner og innhold i skolen) samt å spre kunnskap om dette.

  Jeg er også freelance skribent (siste fire år i lokalavisen, siden på Steigan.no) i tillegg til at jeg skriver på egen blogg (www.happilyeverafternoon.net).

  Utdannet allmennlærer og har jobbet endel år i ungdomsskolen (Telemark og Oslo).

  Startet kjoleutleie-firmaet «LetsRent Dresses» i 2019/2020, men så meg nødt til å pause firmaet for ca ett år siden, for slik å kunne vie tiden min til hva jeg anser som det viktigste i verden akkurat nå; den meget uheldige samfunnsutviklingen (stikkord: helse, økonomi, The Great Reset/Agenda 2030, proxykrigen i Ukraina, social creditscore, smart-cities, vaksinepass, sensur mm).

  Har fått voldsomme hjerteproblemer (perikarditt) etter de famøse stikkene, i 2021, og også dette vies en hel del tid. Også i tekstene mine.

  Har nå (sept 2023) startet Facebook-gruppen (og Facebook-siden) «Vi som må drive hjemmeskole og alle andre som er interessert» sammen med barnefar, i håp om å danne et nettverk som kan være en motkraft til rådende styringsmakter innen skole og oppvekst.